Branický knižní malotrh

Dnes mám pro vás jednu rychlopozvánku na báječnou premiérovou pražskou knižní akci! O Braníku se traduje, že je to poslední pražská vesnice a s tím nelze nesouhlasit. Ráno po cestě do školy děti vyprovází kokrháním kohout, známým chodí liška lovit slepice a místní komunita obyvatel je velmi semknutá. A právě ze středu této komunity kolem kavárny Periferie a její majitelky Miry se vyloupl Branický knižní malotrh!

Celodenní program!

Až 10. 6. přijedete do srdce Braníku před kavárnu Periferii, kromě knižních stánků se můžete těšit na zajímavý program. A protože je většina v gesci místních obyvatel a spřízněných duší, bude to velmi lokální!

Můžete se těšit na podcastera Dana Tržila, spisovatelku Lenku Blažejovou, koncert Báry Vaculíkové z Yellow Sisters nebo rozhovor Ondřeje Kundry (Respekt) s Alexandrem Mitrofanovem!

Děti můžete upíchnout k doprovodnému programu. S Klárou Smolíkovou se bude vyrábět komiks, s Andreou Tachezy ilustrovat a s kapelou Tam Tam Batucada tančit.

Self made promo

No a protože organizátorka došla k názoru, že bych mohla opustit svoji komfortní zónu za listy knih, na pódiu roli hostky vystoupím i já 🙂 Původní triáda moderátorka – já – nejmenovaná velká knižní influencerka nedopadla, neb dotyčná Branický knižní malotrh zcela vyghostovala, zůstane u tradičního rozhovoru. Snad si při své premiéře neutrhnu ostudu přesahující hranice Prahy 4!

13:10 h KNIŽNÍ INFLUENCERKA LIVE & OFFLINE
Knižní influencerka D_zejn naživo – offline rozhovor s knižní influencerkou si nemůžete nechat ujít. Zábavné, vtipné, inspirující – proč číst, co číst a že literatura je cool!

Branický knižní malotrh – program

Celý program najdete na stránkách městské části ZDE ODKAZ nebo na Facebooku akce.

A já jdu dočítat ještě nějaké knihy, abych měla o čem zajímavém mluvit 📕

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *