Čteme dětem / O čem sní princezna Elly Sky na Hithitu

Znáte překrásnou publikaci V co věří Nelly Butterfly? Snovou česko-anglickou knížku o víře v sebe sama, o dětské fantazii, o snech, lásce a důvěře… Knihu, která je pastvou pro oči i pro ducha… Kterou její autorka Ivana Dostálová vypiplala do posledního písmenka, do posledního tahu štětcem… Jestli ne, tak rychle pro ní 🙂
Motýlková Nelly by si ještě letos ráda nadělila mladší sestřičku – Elly Sky.

O čem sní princezna Elly Sky

Ivana Dostálová stojí před vydáním druhé knihy, která je opět úplně celá jejím autorským počinem. O čem sní princezna Elly Sky je vizuální pastva pro oči. Vkusně a neobvykle v sobě kombinuje fotografické koláže a skutečná pražská zákoutí.

Jak velké srdce musí mít jedna holčička, aby se do něj nastěhovala malá princezna? Jak odvážná musí být, aby se vydala na cestu, ve které nejde o nic méně než o její vlastní život? Jak dobrotivá musí být, aby slyšela, viděla a cítila, co ostatní nevnímají? Jak moc velkou fantazii musí mít, aby se na své cestě naučila právě TO, co bude na jejím konci potřebovat? Vydejte se s Eliškou na tajuplnou cestu, na které pozná světy, o kterých ani nevěděla, že existují a potká tuze zvláštní princezny, se kterými zažije neuvěřitelná dobrodružství i značně legrační příhody.

Eliška Obláčková by se ráda z počítačové formy zhmotnila do té papírové a těšila své čtenářky. Tomu ale potřebuje pomoct od Vás. Na Hithitu právě běží kampaň, kde můžete na vydání knihy přispět. Za finanční obnos můžete získat např. podepsanou knihu, plakát nebo dokonce vlastní pohádkový portrét. A samozřejmě dobrý pocit, že jste pomohli na svět jedné krásné a netradiční knize. 
 
 
Autorčiny knihy jsou opravdovou ozdobou každé dětské knihovničky a publikací, ke které se děti budou často vracet. Eliška Obláčková zaslouží dostat hmatatelnou podobu a rozletět se do světa dělat radost malým i velkým holčičkám. A k tomu jí můžete pomoct právě Vy!
Pro velký úspěch ještě jeden odkaz na Hithit – ZDE.
——————————————————————————————————————–
Toto není sponzorovaný článek
Všechny fotky pocházejí z archivu Ivany Dostálové – ZDE
Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *