Krásný den matek…

… milé mámy, maminky, maminečky i mamky. Ať už si váš den užijete kdekoliv a jakkoliv, věřte, že vaše práce je ta nejdůležitější na světě. Právě na každé z vás záleží, jaká bude následující generace.

Tak všem z nás přeji světlo na konci tunelu probdělých nocí a ať je ta naše cesta mateřstvím a rodičovstvím lemována hlavně krásnými vzpomínkami. Protože co si budeme nalhávat, občas bych ráda vystřelila obě své děti do vesmíru s jednosměrnou jízdenkou.

Naštěstí je rodičovská láska bezpodmínečná a lidská paměť selektivní. A u dětí to funguje stejně, odpustí nám i naše výchovné přešlapy, pokud ho budeme přijímat takové, jaké je. Důležité je na cestě neztratit samy sebe na úkor dětí. Buďme trochu sobci, neobětujme se dětem a mysleme především na sebe. Děti se časem osamostatní, vyletí z hnízda, tak ať nám v něm zůstane alespoň vlastní já.

A na závěr jedna malá prosba 🙂 Pokud to tu máte rádi a rádi se vracíte, vězte, že letos jsem poprvé vystoupila ze své komfortní zóny a najdete mě v hlasování o Mamablog roku 2019. Takže kdybyste mi náhodou chtěli dát hlas, zlobit se nebudu 🙂 Stačí na titulní stránce webu Mamablog 2019 scrolovat až dolů. Každý hlas se počítá a ještě k tomu můžete vyhrát pěkné ceny 🙂

A tím končím reklamní okénko…

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *