Střelecký robinsonův ráj

Od loňského podzimu chodí Éčko pravidelně každé druhé pondělí ráno na logopedii. Pro nás to znamená volný den, žádná školka, od rána venku a výlet do centra Prahy objevovat nová zákoutí a vracet se na stará, oblíbená. Logopedie sídlí na Arbesově náměstí, to slouží báječně jako výchozí bod pro následný program. Vetšinou míříme na Petřín, Hrad, Nový Svět nebo do parku Sacré Coeur. Tentokrát jsme nešli nikam daleko, ale hned za roh na Střelecký ostrov.

Střelecký ostrov jako místo dostaveníček

Střelecký ostrov jsem si oblíbila už od dob studia na VŠ – pravidelná letní kina, naše randíčka s Chlapem, šlapadla s holkama, koncerty, festivaly… S dětmi se mi sice volnočasové aktivity trochu změnily, ale obliba Střeláku zůstala. Navíc v brzké dopoledne je tu božský klid. A co je úplná a skvělá novinka – zaparkovala tu pojízdná boho kavárna Coco Van, tohoto času on the Road. 
Co víc si přát – vynikající káva, sušenky pro děti od Sugar MaMa, křesílka, velké teepee, polštářky vždycky po ruce, k půjčení badminton a k doladění atmosféry boho výzdoba kam oko pohlédne. A děti se vyřádí hned vedle na místním stylovém provazovém hřišti pod letitými stromy. 
Pro nás se Střelák stal na jedno dopoledne rájem na zemi, oázou klidu, kdy jsme měli čas jen sami na sebe, nikam nespěchali, ale jen si užívali slunce a přítomnosti.
A o pošťákovi Myšákovi si můžete přečíst TADY. Tahle knížka za to opravdu stojí 🙂
 
Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *