Pozvánka / Mini pro kluky

Můj holčičí výběr jsem představila minule, dneska je čas pokochat se designovými kousky pro starší kluky. Jeden exemplář extra živého juniora mám doma, takže ve výběru nebudou chybět hračky, něco na sebe, kniha ani bunkr. A aby to bylo ještě pestřejší, do chlapeckého seznamu jsem vybrala jiné prodejce než do toho holčičího.

Eshop Arki přiveze na festival mini novou brněnskou značku Morrows. Ta kromě tašek, obalů a doplňků vyrábí i hračky pro děti. Z přírodních materiálu a v jednoduchém designu. Tohle auto mi padlo do oka na první dobrou, má otevírací zadní díl s velkým prostorem na všechny klučičí nezbytnosti a navíc se dá barevně dotvořit.
Kidtown je internetový obchod s pobočkou na Praze 6, který se specializuje na kvalitní hračky, které rozvíjejí fantasii a kreativitu. Mimo hraček mají i velký výběr montessori pomůcek, her a knih. Jejich portfolio obsahuje i legendární dřevěné pišlické hračky, nelakované, nelepené a nemořené, navíc odolají i sebevětšímu  hernímu náporu. A naše pišlická formule by určitě brala za parťáka tohle skvělé letadlo i s pilotem.   
BubbaChic je slovenský obchod s výběrovým zahraničním oblečením. A tyhle liščí bavlněné podkolenky s protismykovou úpravou jsou prostě top! Navíc i ve velikostech až do 6-ti let. 
Brněnský obchod Neobuto se specializuje na dětskou barefoot obuv. V jejich bohatém sortimentu najdete i moji oblíbenou a ověřenou značku Tikki. Letní botky od tohoto rumunského výrobce mám na dětech vyzkoušené do interiéru i exteriéru, osvědčily se u obou dětí na výbornou, takže na léto budu pořizovat nové ve větších velikostech. 
U obchodu Homama mě zaujaly hlavně samolepky na zeď.  Letos plánuji nějaké malé změny v dětském pokoji a dekorace na zeď by neměly chybět. A co jiného pro malého milovníka aut než dopravní prostředky. Tyto jsou navíc od mé oblíbené francouzské značky Djeco ve velmi vkusném designu.
Nadoma a naven je stálice Mini, oblečení z biobavlny, z krásných designových látek a v praktických střizích. Moc se těším, co nového na festival přiveze majitelka Magda Podžorná, tahle kostkovaná mikina je sice ze starší kolekce, ale na kvalitě jí to nic neubírá.
Další premiérovou novinkou je česká značka Domki, která představí látkové domečky s drátěnou konstrukcí. Tyhle bunkry jsou navíc díky materiálu vhodné nejen do interiérů, ale i ven na zahradu. Na jednoduchou siluetu je navíc možné napasovat látku podle vlastního výběru. 
Dalším českým oděvním zástupcem je rodinná firma Duomamas. Jejich oblečení je šito především z funkčních přírodních materiálů jako je merino a bambus. Je tedy vhodné pro atopiky, astmatiky i děti nošené v šátku či nosítku. Pro námořnické pruhy mám slabost, navíc je tohle triko z bambusového úpletu a bude díky svým vlastnostem ideální na léto.
Na závěr ještě něco z knižního soudku, tentokrát z obchodu Pinwheels. To se nyní stěhuje z Vinohrad do nového prostoru v Řeznické 21, který bude otevřen 9.5.. Doufám, že na Mini s sebou přivezou žhavou knižní novinku – Celý svět v obrázcích od Toma Shampa, ta u nás v knihovničce rozhodně nesmí chybět. 

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *