Pozvánka / Magické vikýře

Máte rádi Petra Nikla a jeho instalace v projektu Orbis Pictures Play? Pokud ano, tak vězte, že v galerii Malostranské besedy startuje 3. 3. nová výstava z cyklu Play s názvem Magické vikýře! Všechny výstavy Play jsou výjimečné svou interaktivitou, rozvíjí hravost a fantasii návštěvníků (nejen těch malých). Opět si pohrajete se zvukem, optikou, perspektivou či světlem, navíc v úžasném podkrovním prostoru přímo v srdci Prahy. Některé objekty jsou známé už z minulých instalací, část bude úplnou novinkou. Mimo instalací Petra Nikla zde najdete díla například od Milana Caise, Ondřeje Puchty, Máji Novákové a mnoha dalších jmen.
Magické vikýře můžete navštívit v galerii Malostranské besedy denně od 10 do 18 hodin. Celá výstava začne 3. 3. 2017 a poběží do 30. 6. 2017. Vstupné základní činí 130 Kč, snížené 75 Kč a rodinné 325 Kč. 
Vzhledem k úspěchu minulých výstav doporučuji zvolit návštěvu ve všední dny a ideálně dopoledne, vyhnete se tak největším návalům, Poslední ročník byl velmi úspěšný, z vlastní zkušeností vím, že u některých objektů byly dlouhé fronty a tahanice, což nepřidá ani dětem, natož dospělým. 
Více o výstavě zde a zde 
Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *