Pozvánka / Fler Offline 2017 – děti

Prodejní platforma Fler, sdružující velké množství kreativců (kvalitních i těch méně), se letos vydá ze světa virtuálního do toho reálného. O víkendu 4. – 5. března se můžete s vybranými prodejci potkat naživo v pražské Balabence. Přihlášených prodejců bylo mnoho, sítem prošlo více než 120 těch nejzajímavějších tvůrců. Seznam prodejců a více podrobností o celé akci najdete na facebookových stránkách nebo na oficiálním webu. 4.3. nás čeká výtvarná dílna s Andreou Tachezy, na Balabenku se tedy dostaneme až v neděli. A doufejme že i s naditou peněženkou 🙂 Zde je mé osobní doporučení i malý wishlist toho, co si nechci nechat ujít.

Začnu klasicky dětmi, dospělí si budou muset počkat do příště.

S Luckou s Vyrobeno tlapkama nás pojí už několikaleté přátelství, naše děti občas vypadají jako chodící reklama na její oblečení. Pravda je, že co do funkčnosti a výdrže jsem naštěstí nenarazila na konkurenci. Pokud sháníte kvalitní oblečení pro aktivní děti ze softshelu, merina nebo bambusu, jste tu správně.

    
Zdroj                                           Zdroj                                               Zdroj
U Sew4home bych ráda naživo obhlédla textilní doplňky do dětského pokoje. Na jaře nás čeká přestavba, inspiraci sbírám kde se dá.
    
Zdroj                                            Zdroj                                          Zdroj 
Janu Nachlingerovou alias Jou Jou sleduji už nějaký ten pátek (mrkněte na její vyladěný instagram), naživo jsem si její práci mohla pořádně prohlédnout na Mini festivalu a na Fler Offlinu ji rozhodně nechci minout.

    
Zdroj                                           Zdroj                                           Zdroj

A pak samozřejmě autorské bavlněné hračky Břichopas. Vkusné, líbivé a originální. Mladší syn látkové hračky nesnese, ale starší dcera je sběratelka všeho, co je bavlněné, plyšové či jinak příjemné na dotyk. Břichopasí kočička je jeden z adeptů na jarní narozeninový dárek. Navíc si můžete po domluvě na hračku nechat ušít i oblečení.

    
Zdroj                                           Zdroj                                           Zdroj

Příště zase něco pro dospělé …

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *