Pozvánka / Fler Offline 2017 – dospělí

Dnes Fler Offlinu dospělým pohledem. Za posledních pár let jsem navštívila hodně Dyzajn marketů, hand made trhů a podobných akcí. Počáteční nadšení vystřídalo čekání na „něco“, něco co mě posadí na zadek a bez čeho nebudu moct odejít. Doufám, že na Fler Offlinu nebudu zklamaná a najdu něco originálního a neokoukaného.

Zde je moje skromná pozvánka a ochutnávka toho, na co se těším..

Biorythme určitě neminu, s výrobky téhle certifikované kosmetiky už zkušenost mám a veskrze pozitivní. Deodoranty fungují na jedničku, krémy jsou úžasně voňavé, konzistence lehká a nadýchaná a vydrží věčnost. Navíc s nimi můžu s klidným svědomím namazat i děti.
    
Zdroj                                           Zdroj                                           Zdroj
U smajdis mne zaujala kolekce městských batohů. I když se snažím při běžném městském provozu školka/nákup/kroužky/kafe nosit větší kabelku či tašku, občas by se mi slušně vypadající batoh hodil. Ono táhnout z knihovny plnou tašku svých a dětských knih v ruce, k tomu proprietky dětí (pití, svačina) není žádný med. A tohle je přesně podle mého vkusu.
      
Zdroj                                             Zdroj                                          Zdroj
Loni v zimě jsem u známých obdivovala sadu betonových váz a byla to láska na první pohled. Možná se vám to zdá divné, dávat si do interiéru zrovna materiál jako je beton, ale ono to ve správně zvolené formě a míře funguje. Jednu menší betonovou vázu už mám na cestě a na Fler Offlinu určitě zabrousím i ke stánku L.enky, která má v nabídce květináče.

    
Zdroj                                           Zdroj                                            Zdroj

A ještě něco na sebe 🙂 Jitka Petrášková alias odsvetlusky a její typický nezaměnitelný rukopis, který převedla i na šik kabáty. Obzvlášť Duffle Coat modely mi padly do oka, vážně nad nimi pouvažuji na příští zimu.

    
Zdroj                                           Zdroj                                           Zdroj

Mimo mého výčtu najdete o víkendu 4. – 5. března v Balabence dalších 116 více či méně známých tvůrců a designerů. Přeji všem úspěšné nakupování a inspirativně strávený víkend.

Více informací najdete ZDE

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *