Pravou nohou do roku 2020

Na konci loňského roku to tu trochu usnulo… Nebyla nálada, čas, energie, nic. Veškerý svůj volný čas jsem se snažila věnovat dětem, vánočním přípravám, obíháním besídek soukromých i školních a školkových. A když už byl večer čas, raději jsem ani nezapínala počítač, ale šla si s knížkou lehnout do postele.

Stručně řečeno, musela jsem někde ubrat. Moje ponocování si začalo vybírat svoji daň a konečně mi docvaklo, že chodit spát každý den po půlnoci a ráno v půl sedmé se nutit cvičit pozdrav slunci není ta správná cesta.

Novoroční předsevzetí si nedávám, ale ráda bych se držela svého nastaveného delšího spánku a opět to tu oživila. Budu se snažit psát méně textu a víc fotit, abych stíhala alespoň dva příspěvky týdně, ono se stejně všechno důležité a aktuální odehrává na instagramu 🙂

Proto se pro dnešek loučím a krásný nastávající dvacítkový rok přeji s fotkami novoroční procházky. Prošli jsme se podél vody přes Podolí a Náplavku až k Lucerně, kde nás páter noster vyvezl na střechu. O otevřené střeše paláce Lucerna jsem psala už tady, ale teď do jara spí a odpočívá.

Krásné výhledy na rok 2020!

Líbil se vám článek? Můžete ho poslat dál do světa...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *